Comunicat de Presa

Pregateste-te pentru Generatia Mileniului III 

Bucuresti, 18 Octombrie 2005 - Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor Supradotati si Talentati da nota de varf a educatiei participand cu oferta educationala a fondatorilor sai la Targul Educational Bucuresti ce se va desfasura in perioada 19 - 23 octombrie 2005, in cadrul Colegiului National IULIA HASDEU - Bucuresti.
Parinti, bunici, elevi, studenti! Aflati despre oferta care urmareste sa dea curs sperantelor de invatatamant pentru Romania si pentru generatia de maine.


Iata ce va asteapta in stand:

Cursul de Citire rapida, Învatare rapida si de Organizare a memoriei (Clubul de Inventica si Informare Rapida "nEU-ROn"); Cursul de initiere in proiecte de finantare europene, Cursuri de: Cultura organizationala, Comunicare si lucru in echipa, Initiere in managementul proiectelor cu finantare interna / externa, Formarea formatorilor (T.O.T.), Planificare strategica, Modalitati de promovare / advertising, Strangerea de fonduri (fundraising), Tehnici de advocacy si lobby, Comunicarea non-verbala, tehnici de negociere, Facilitarea comunitara, Initiere in scrierea unui plan de afaceri (business plan) (Fundatia M.A.T.C.A.-2000); Oferta educationala RO-TALENT; Curs de formare specialisti in gifted education (IRSCA Gifted Education); Oferta Educationala CUFR- Conseil Universitaire Formation- Recherche Francais-Roumain aupres des Grandes Ecoles Francaises: Cursuri pentru Concursurile de Admitere in Scolile Superioare Franceze de Inalte Studii de Ingineri sau Comerciale, (Les Grandes Ecoles Francaises) in special grupul INSA (echivalentul european al institutelor americane de tehnologie MIT si CalTech) in toate ciclurile universitare (prepa, ciclul I, 2 ani) ciclul II (scoala de ingineri sau comerciala, 3 ani) si ciclul III (scoala doctorala, 4 ani); Oferta educationala CREDIS; Oferta de consultanta si orientare vocationala PsihoBest - Centru de Evaluare si Testare psihologica pecum si alte cursuri.

Afla despre aceasta oferta vizitand sectiunea Cursuri pe webistul: www.supradotati.ro.

Desi educatia copiilor supradotati si talentati a devenit "top priority" în întreaga lume, existând centre specializate pentru ei în extrem de multe tari, cu rezultate remarcabile în ce priveste dezvoltarea lor, România se confrunta cu o situatie de criza economica corelata cu un exod al creierelor. Este un moment critic; ca o contra reactie, IRSCA Gifted Education împreuna cu cei 30 partenerii ai sai din domeniul educatiei au lansat printr-o initiativa privata Consortiul Român pentru Educatia Copiilor si Tinerilor Supradotati si Talentati pentru sustinerea Primului Program Gifted Education lansat în România.

Mai multe detalii aflati vizitand: http://www.supradotati.ro/edugate .
Generatia Mileniului III isi cere drepturile! Afla ce educatie ii este pe potriva!


Despre Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor Supradotati si Talentati
Romania trece printr-o faza de emigrare a "creierelor". Autoritatile nu au luat in considerare efectele acestui fenomen si au tratat acest lucru cu superficialitatea caracteristica promisiunilor electorale.
Este un moment critic; ca raspuns IRSCA Gifted Education impreuna cu cei 30 de partenerii ai sai din domeniul educatiei au format Consortiul Roman pentru Educatia Copiilor upradotati si Talentati si au lasat in 2005 printr-o initiativa privata Primul Program National Gifted Education. Initiativa este menita a aduce un program pentru educatia copiilor supradotati, un sistem de educatie orientat catre dezvoltarea capacitatilor individuale si orientarea acestora catre nevoile acute e dezvoltare nationale si de rezolvare a problemelor nationale si iernationale. Necesitatea unei astfel de initiative este evidenta, aceste sisteme educationale moderne fiind deja implementate cu succes in tarile foarte bine dezvoltate si contribuind imens la dezvoltarea tehnologica si economica a respectivelor tari.
Consortiul este deschis catre parteneriate private, de tip corporate, cu marile corporatii nationale si internationale. Sunt vizate companiile ce lanseaza prin programe de implicare sociala (Corporate Social Responsibility) modalitati practice de sustinere a dezvoltarii societatii civile si mai ales, a educatiei copiilor.
Motivatia intrarii intr-un parteneriat de lunga durata intr-un program ce urmareste realizarea unui program educativ de varf este de natura sa asigure urmatoarele beneficii companiilor: forta de munca inalt calificata, cu calitati nu numai profesionale ci si morale, umane si de inteligenta sociala; imagine; think-tanks; consultanta holistica si de proiect; outsourcing de proiecte; incubatoare de idei si noi modele de afaceri; dezvoltare de produse si tehnologii noi.

Este un moment critic pentru Romania iar contributia dvs. se va dovedi vitala pentru a sustine cea mai importanta actiune privata in domeniul educatiei in momentul prezent. Avantajele participarii dvs. vor fi pe masura. Intra In Consortiul Educational sau in Consortiul Privat astazi! Implica-te si tu in viitorul Romaniei! Renunta la indiferenta pana nu e prea tarziu!
Viziteaza http://www.supradotati.ro/edugate+0729 029 484
http://www.supradotati.ro/edugate Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost