FORUMUL NATIONAL AL PARINTILOR VA INVITA LA UN DIALOG DESCHIS SI SINCER IN FATA CU SPECIALISTII

START LA INSCRIERI : Lansam cu bucurie inscrierile pentru prima editie a Forumului National al Parintilor – Brasov, 31 octombrie- 1 noiembrie 2009

IRSCA Gifted Education lanseaza un eveniment de valoare in interesul parintilor care doresc sa isi valorifice aptitudinile si abilitatile de comunicare cu copiii. Forumul National al Parintilor este prima editie de acest gen dorit de parinti, si de cei care lucreaza nemijlocit cu copiii, care urmareste obiectivele unui dialog deschis fata in fata cu cei mai renumiti specialisti in domeniul educatiei, sanatatii si consilierii parentale.

Forumul National al Parintilor are interesul de a oferi cadrul in contextul atelierelor organizate de experti de a descoperi si a experimenta moduri noi de a consolida o relatie bazata pe respect reciproc, compasiune, incredere si armonie cu copiii . De asemenea, temele de mare importanta cotidiana vin in sprijinul parintilor de a aborda atitudini si comportamente pozitive fata de copiii sai, in echilibru cu dezvoltarea potentialului conform nivelului de dezvoltare a personalitatii copilului.


Locul desfasurarii : Sala de Conferinte a hotelului ARO - Brasov

Puteti descarca programul de desfasurare al evenimentului aici

Taxa de participare : Taxa de participare la FNP este de 30 RON si taxa pentru fiecare atelier este de 50 RON/ persoana

Inscrieri : daca sunteti interesat sa participati la Forumul National al Parintilor, inscrierile se pot face la adresa de mail : mirelahorumba@gmail.com, completand formularul care se poate descarca de pe www.supradotati.ro si www.revistaexcelenta.ro , ultima zi pentru inscrieri fiind 20 octombrie, 2009, orele 16,00.

Parteneri : Consortiul National al Tinerilor si Copiilor cu Potential Inalt – Edugate ( www.edu-gate.ro )

Din agenda Forumului National al Parintilor :

Profesor Florian Colceag : impactul comportamentului parental la varsta mica asupra copilului. Se va insista asupra cum se amplifica comportamnetul parental in scoala si care sunt consecintele tarzii din viata sociala.

Psiholog Mirela Horumba : metode de educatie pozitiva –de ce tipetele si bataia nu functioneaza ?

Profesor Vandra Attila : autorul cartii „Cum sa ne educam copiii ?”

Lector univ. Drd. Otilia Todor : programul de imbogatire instrumentala Reuven Feuerstein

Profesor Radu Budei si Alexandru Bordea : programul de citire rapida si aparatul de optimizare
ATELIERE DE LUCRU

Asteptam asadar confirmarile dumneavoastra pentru inscrieri la ateliere la adresa de e-mail : mirelahorumba@gmail.com

Ore de desfasurare :15,00-17,00

Profesor Florian Colceag “Managementul stress-ului

Psiholog Mirela Horumba : TRUSA PENTRU PARINTI

Lector univ. drd. Otilia Todor : program de imbogatire instrumental a Reuven Feuerstein

Alexandru Bordea : Citire rapida

Monica Visan :”Copiii indigo


Multumim în mod deosebit colegei noastre din Brasov Marilena Leurzeanu, Director Dezvoltare Programe Gifted Education, Regiunea Centru, VicepresedinteIRSCA Gifted Education; pentru susţinerea deosebită în organizarea Forumului National al Parintilor Mulţumim călduros tuturor partenerilor noştri în organizarea evenimentului.


Pentru informatii suplimentare:

Kristof Lajos – PR si Comunicare

0732. 531. 039

 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost