Cum poti dona

Sunt Optiuni prin care ne poti sustine si financiar: 


Draga Vizitatorule

Dorim sa iti adresam cateva cuvinte de multumire. Credem ca daca ai ajuns pana aici ai inteles misiunea noastra si esti convins ca poti face ceva concret. Noi am reusit sa realizam pana acum ceva concret, desi nu a fost usor! Alatura-te noua si vom incerca impreuna sa facem lumea mai buna....Noi avem idealuri!

Speram sa iti multumim chiar personal. Daca te-ai inscris ca voluntar si ne-ai lasat adresa ta de email, iti vom trimite detalii despre activitatile desfasurate si poate ne vom vedea fata in fata.

Mai jos sunt doar cateva modalitati practice de implicare.. Sprijinul tau poate fi insa foarte variat, la latitudinea si conform experientei tale; noi ne permitem sa-ti dam cateva exemple: sa scrii articole despre copii, sa le acorzi din timpul tau personal oferindu-le sfaturi de cariera, sa ii ajuti sa participe la concursuri, sa le promovezi activitatea, samd, sau si mai mult, sa ne ajuti pe noi sa realizam proiectele practice, dintre care, cel mai important este Campusul National. Contributia ta va fi primita cum se cuvinte!

Iti multumim!Directioneaza 2% din taxa pe venit catre programele IRSCA Gifted Education

Tu poti directiona 2% din taxa pe venit, fara sa te coste nimic din buzunarul tau, catre programele si proiectele initiate de IRSCA pentru tinerii si copiii supradotati si talentati romani.

Incepind cu anul 2005, contribuabilii persoane fizice pot decide direct asupra folosirii unei parti din impozitul datorat statului prin directionarea catre o organizatie non-profit a 2% din acest impozit.

Ajutati-va copiii! Foloseste 2% sa sustii misiunea IRSCA Gifted Education: aceea de a descoperi si de a dezvolta potentialul fiecarui copil printr-o educatie de excelenta. Investiti in copii, descoperiti-le potentialul. Investiti în valori, investiti în viitorul national! Copiii sunt tot ce avem mai bun pe lume!

Vrei sa afli ce am facut noi pentru copii anul trecut? Citeste despre activitatea noastra in 2007 aici.

Compania ta vrea sa ne sprijine?

Suna la 0729.029.484 si noi venim la tine cu formulare, postere si flyere ;)- in Bucuresti ;)

Ce ai de facut?

Ai nevoie de 10 minute. Trebuie completat cu datele personale formularul 230 sau 200 (dupa caz) si apoi trimis prin posta catre administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal pana la 15 mai 2008 (domiciliu fiscal este adresa unde aveti domiciliul sau adresa unde locuiti efectiv, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu; prin adresa unde locuiti efectiv se intelege adresa locuintei pe care o persoana o foloseste in mod continuu peste 183 de zile intr-un an calendaristic, intreruperile de scurta durata nefiind luate in considerare).

Lista cu adresele administratiilor financiare din tara este afisata aici.

Daca in 2007 ai obtinut venituri numai din salarii, completeaza formularul 230. Daca pe langa salarii ati obtinut si alte venituri, completeaza formularul 200 (pag 4, pct III). Daca ati obtinut venituri doar din alte surse decat salariul, completati doar formularul 200.

Poti descarca de aici Cererea 230 sau Formularul 200 precompletate cu datele IRSCA Gifted Education.

Daca vreti sa le completati de mana, datele necesare sunt:

1. Numele organizatiei: Asociatia non-profit IRSCA Gifted Education

2. Codul de inregistrare fiscala: 17 26 23 16

3. Cont bancar: RO 26 RZBR 0000 0600 0662 2697

Nu este necesar sa completezi suma. Organul fiscal o va calcula si o va vira conform legii pana la sfarsitul anului 2008. Atentie! Formularele trebuie depuse la registratura Administratiei Financiare sau trimise prin posta pana la 15 mai 2008 la Administratia financiara de care apartii prin domiciliul fiscal! Pentru persoanele fizice, prin domiciliul fiscal se intelege "adresa unde isi au domiciliul, potrivit legii, sau adresa unde locuiesc efectiv, in cazul in care aceasta este diferita de domiciliu" [..] ]"Prin adresa unde locuiesc efectiv, in sensul alin. (1) lit. a), se intelege adresa locuintei pe care o persoana o foloseste in mod continuu peste 183 de zile intr-un an calendaristic, intreruperile de scurta durata nefiind luate in considerare. Daca sederea are un scop exclusiv de vizita, concediu, tratament sau alte scopuri particulare asemanatoare si nu depaseste perioada unui an, nu se considera adresa unde locuiesc efectiv."“Cel mai bogat om este acela care investeste în iubirea de oameni..”

"Cea mai buna investitie este în fiinte, în copiii tai, în semenii tai - ei vor duce mai departe ceea ce tu pui mai bun în ei" - Monica Hurdubei, cea mai tanara pianista care cânta ca solista în concerte cu orchestra, membra de excelenta IRSCA Gifted Education

Copiii si tinerii va multumesc, si noi, in numele lor.

In acest fel poti contribui la realizarea unui fond de sustinere a tinerilor si copiilor supradotati si talentati din Romania.

Iti multumim! 


Doneaza acum si online

De astazi poti dona online pentru IRSCA Gifted Education.

Poti dona simplu si sigur aici:

Organizatia noastra se afla printre singurele 100 organizatii ce au castigat prezentarea in calitate de organizatii non-profit pe singurul website de donatii online din Romania: www.donatiionline.ro . Evaluarea s-a realizat prin concurs de candidaturi. Sub patronajul Ministerului Culturii, CENTRAS, GeCAD ePayment International si Webdev au construit pentru prima oara un serviciu inovator si sigur pentru ONG-urile din România: donatiile online! 

Serviciul de donatii on-line oferit permite oricarei persoane fizice sau juridice sa transfere electronic, de pe propriul card, suma dorita catre organizatia preferata. Astazi nu trebuie sa te mai deplasezi si fara nici un fel de birocratie, poti dona! Donatia se desfasoara in cei mai siguri termeni din punctul de vedere al tranzactiei online (3D-Secure, serviciu oferit de GECAD ePayment si verificat de VISA si MasterCard SecureCod) si al protectiei datelor tale personale; donatia poate fi realizata in RON, US$ sau Euro. Sunt acceptate toate tipurile de debit si credit card purtand sigla Visa si MasterCard. Comisionul total al operatorilor donatiei online este de 5%. Raspunsurile altor intrebari frecvente se gasesc la: http://www.donatiionline.ro sectiunea Donatori.

Daca nu esti convins, poti sa ne contactezi pe noi sau poti discuta direct cu realizatorii websit-ului www.donatiionline.ro - CENTRAS- Centrul de Asistenta pentru Organizatii Neguvernamentale (telefon: +4021 2115160, +4021 211 4815, Coordonator Proiect: D-na Sanziana Olteanu).


Doneaza offline, oricand

IRSCA Gifted Education invita pe toti cei care doresc sa faca o donatie clasic sa foloseasca datele:

Cont (RON) : R010 FNNB 0012 0227 6145 RO01 

Banca: Credit Europe Bank, filiala Doamnei
SWIFT: FNNBROBU 

Iti multumim!

 

Lista Administratiilor Financiare:

ADMINISTRATIA FINANCIARA - BUCURESTI sector 1

Adresa: Str. Roma nr.7 Telefon/Fax: 01/2314784

ADMINISTRATIA FINANCIARA - BUCURESTI sector 2

Adresa: Str. C.A. Rosetti nr.39 Telefon/Fax: 01/3134008; 3133197

ADMINISTRATIA FINANCIARA - BUCURESTI sector 3

Adresa: Bdul Nicolae Balcescu nr.22 Telefon/Fax: 01/3140259; 3146222; 3156996

ADMINISTRATIA FINANCIARA - BUCURESTI sector 4

Adresa: Str. Cutitul de Argint nr.7 Telefon/Fax: 01/3369940

ADMINISTRATIA FINANCIARA - BUCURESTI sector 5

Adresa: Calea 13 Septembrie nr.164 Telefon/Fax: 01/4104903

ADMINISTRATIA FINANCIARA - BUCURESTI sector 6 

Adresa: Str. Popa Tatu nr.7


 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost