Formular de inscriere Curs de formare in psihopedagogia excelentei.

IRSCA GIFTED EDUCATION si Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv –Comportamentala (AHPCC) ofera incepand cu 5 aprilie 2008 cursul de formare in psihopedagogia excelentei. Cursul, insumand 54 ore derulate pe parcursul a doua luni si jumatate, va avea loc la sfarsit de saptamana (sambata, timp de 9 intalniri) incepand cu ora 9:30 am in cadrul Colegiului National Mihai Viteazul din B-dul Pache Protopopescu 62, Bucuresti. Va invitam sa va inscrieti!

Pentru asigurarea unui loc va rugam sa achitati contravaloarea modulului (950 lei) pana in 4 aprilie 2008 in contul: IBAN (RON): R010 FNNB 0012 0227 6145 RO01, deschis la Banca Credit EuropeBank, Sucursala Doamnei, Bucuresti, Beneficiar: IRSCA Gifted Education, CIF 17262316. La detalii plata va rugam sa specificati – plata Curs psihopedagogia excelentei, numele si prenumele dvs.

Pentru facturare va rugam sa ne contactati la 0729.029.484 sau office [ ] supradotati.ro

Cursurile sunt acreditate de Asociatia de Hipnoterapie si Psihoterapie Cognitiv –Comportamentala (AHPCC) si se vor finaliza cu examen si diploma de absolvire. Numarul de locuri in grupa este de 30 de persoane. Primele 10 persoane inscrise beneficiaza de un discount de 15% (cost curs formare cu reducere: 800 lei). Va invitam sa va grabiti!

Detalii suplimentare despre lansare: citeste comunicat.

Nume si Prenume:
Instiutie si Profesie:
E-mail:
Telefon:
Va rugam sa mentionati daca sunteti interesati de aprofundarea subiectelor specifice gifted education la nivel de masterat-doctorat.

 Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost