Termeni legali

1. Definitii pentru scopul acestor termeni si conditii:

1.1 Cracking sau hacking inseamna trecerea neautorizata peste serviciul de autentificare al utilizatorului sau alte servicii de securitate ale oricarei retele, server, server web sau cont de utilizator.

1.2 Atacuri de tip "refuzul serviciului" (Denial of Service) înseamna interferenta cu Serviciul, referitor la oricare utilizator, retea sau server.

1.3 Serviciu înseamna furnizarea catre client a accesului la date si informatii transmise de INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE si furnizorii sai prin Internet, cu ajutorul acestui site.

1.4 Marci se refera la faptul ca denumirea "INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE", oricum ar fi reprezentata, inclusiv reprezentarile stilizate, toate logo-urile si simbolurile asociate si combinatii ale acestora cu oricare cuvânt sau simbol grafic, folosite pe acest site, sunt marci înregistrate ale INSTITUTULUI ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE sau ale oricaror companii asociate.


2. Obligatiile INSTITUTULUI ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE

2.1 INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE si furnizorii sai nu îsi asuma raspunderea pentru nici o pierdere de date sau informatii rezultate din întârzieri, comenzi neonorate sau care nu ajung la destinatar, cauzate de evenimente care nu sunt sub controlul INSTITUTULUI ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE, al furnizorilor sai sau prin erori de omisie din partea utilizatorului. INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE si furnizorii sai exclud orice sugestie sau garantie ca:

a) serviciul va fi neîntrerupt sau fara erori

b) eventualele defecte vor fi corectate

c) serviciul, sau serverul care îl pune la dispozitia utilizatorilor este lipsit de virusi sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor si nu pot fi responsabili de vreo actiune pe care o întreprindeti pe baza respectivelor informatii sau a serviciului.

2.2 În nici o circumstanta INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE nu poate fi responsabila pentru pierderi de natura directa sau indirecta rezultate din sau legate în orice fel de folosirea sau gradul de performanta al serviciului, a acestui site web sau site-uri web in legatura cu acesta.

2.3 Raspunderea INSTITUTULUI ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE (daca aceasta este stabilita de catre o instanta judecatoreasca sau un tribunal arbitral), în cazul vreunui act sau fapt sau rezultata în oricare alt mod din sau în conexiune cu furnizarea de servicii conform acestui contract, este limitata în cazul fiecarui eveniment sau în cazul oricarei serii de mai multe evenimente la 100 de dolari SUA.

3. Utilizare Improprie si Raspunderi

3.1 Clientul este de acord sa foloseasca serviciul numai în scopuri legale. Clientul se obliga ca:

a) nu va modifica, copia, distribui, transmite, afisa, publica, reproduce, acorda licente, crea produse derivate, transfera sau vinde orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul acestui site web;

b) nu va permite vreunui tert (si nu îl va autoriza) sa foloseasca serviciul sau reteaua de telecomunicatii INSTITUTULUI ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE pentru a transmite sau a receptiona material care contravine oricarei legi sau dispozitii legale in vigoare, de natura obscena, amenintator, agresiv, defaimator;

c) nu va desfasura (si nu va permite) activitatea de cracking sau hacking, sau a atacurilor de genul "negarea serviciului". Utilizatorii care violeaza securitatea sistemelor sau retelelor pot fi actionati în instanta, civil si penal;

3.2 Clientul este de acord sa exonereze de raspundere si sa nu actioneze INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE în justitie cu privire la orice pretentie ridicata de catre un tert, rezultata din utilizarea serviciului sau a retelei de comunicatii a INSTITUTULUI ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE si a Internetului de catre client, cât si cu privire la orice pierdere (directa, indirecta, pe cale de consecinta sau de alta natura), costuri, actiuni, procese, pretentii, stricaciuni, cheltuieli (inclusiv cheltuieli de judecata) sau alte raspunderi, suferite în vreun fel sau provocate direct de INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE ca urmare a încalcarii sau ignorarii de catre client a acestor termeni si conditii.

3.3 Plata tuturor cheltuielilor aditionale în legatura cu folosirea serviciului, inclusiv acelea pe care furnizorul de servicii telefonice sau Internet le-ar putea solicita, intra în sarcina clientului.

4. Securitate

4.1 Clientul ia la cunostinta ca INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE nu poate controla si nu ofera nici un fel de sugestii, garantii sau conditii privind securitatea sau continutul informatiilor care trec prin reteaua sa de comunicatii si prin Internet sau prin Serviciu.

5. Conexiunea la alte Retele sau Terte Parti

5.1 Serviciul poate fi folosit de catre Client pentru a afla diferite informatii afisate de catre INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE pe Web, pentru a face legatura cu alte Retele sau site-uri web din lume, iar Clientul se angajeaza sa respecte politicile de utilizare valabile în acele retele sau site-uri. Clientul accepta starea de fapt ca INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE nu controleaza aceste site-uri, nu este responsabila si nu îsi asuma nici o obligatie în ceea ce priveste alte site-uri, orice link din alte site-uri sau continutul acestora.

5.2 Orice includere de link-uri spre alte site-uri sau retele este facuta numai pentru ajutorul Clientului si nu implica sprijinirea de catre INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE a materialului disponibil pe sau prin acele site-uri sau retele si nici vreo asociere cu operatorii lor. Clientul acceseaza acele situri si le foloseste produsele si serviciile exclusiv pe propriul risc.

5.3 INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE nu garanteaza ca serviciile sau continutul furnizate de terte surse sunt acceptabile si disponibile în orice parte României. Daca Clientul acceseaza alt continut sau servicii de pe site-uri ale unor terti, INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE nu este responsabila pentru respectarea de catre client a legilor locale sau a altor acte normative în vigoare în acele tari.

6. Informatii personale

6.1 Prin accesarea acestui site sunteti de acord cu faptul ca INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE are dreptul de a insera numele si alte informatii cu privire la client, rezultate în urma utilizarii serviciului de catre client, într-o baza de date computerizata în urmatoarele scopuri:

a) pentru utilizarea acestor date de catre INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE în scopuri de vânzari si marketing;

b) în scopul prevenirii sau detectarii infractiunilor sau fraudelor;

c) INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE poate oferi informatia colectata de la client si altor furnizori de servicii sau produse care, în opinia INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE, ar putea prezenta interes pentru client;

6.2 Scopurile în care INSTITUTUL ROMÂN PENTRU STUDII SI CERCETÃRI AVANSATE poate utiliza aceste informatii si persoanele carora le poate fi oferita sunt tratate pe larg în Reguli de confidentialitate.

7. Acceptarea termenilor

Clientul accepta sa adere la acesti termeni si conditii.
Clientul confirma ca a citit si acceptat acesti termeni si conditii.
Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acestor termeni si conditii.
În cazul în care nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii, va rugam sa nu folositi acest site. Web Design - Mihai Dragan, Web Development - Stefan Nicula / freelance web specialist , Ilustratii - Devis Grebu, Hosting by MXhost